MILYEN FELADATOKBAN PRÓBÁLHATOD KI MAGADAT A RENDEZVÉNYEKEN?

1) Információs asszisztens
Ebben a szerepben aktívan részese lehetsz a látogatók tájékoztatásának és a te munkád, a habitusod is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy elégedett látogatóink legyenek.
Mit kell itt csinálnod?
A rendezvénnyel kapcsolatos információkat megosztod a látogatókkal. Azaz ők kérdeznek, te pedig segítesz, vagy a válaszoddal, vagy azzal, hogy felkutatod azt, aki tud válaszolni a kérdésre.

2) Beléptető asszisztens
Ezen a poszton a rendezvények tényleges beléptetésében várunk segítséget. A feladat, hogy a rendezvényre látogatók jegyeit ellenőrzöd.
Mit kell itt csinálnod?

A beléptető eszközzel (telefon) ellenőrzöd a látogatók jegyeinek érvényességét.

3) Tömegirányító információs asszisztens
Itt arra kérünk, hogy segíts nekünk és a látogatóknak abban, hogy tudják hol/mit/hogyan tehetnek, és kedvesen irányítsd őket a megfelelő helyre, vagy éppen, ha olyan helyen vagy, ahol egyszerre csak korlátozott számú látogató tartózkodhat, ott segítesz ennek a létszámnak a koordinálásában.
Mit kell itt csinálnod?
Általában egy konkrét helyen posztolva tereled a bizonytalan embereket a megfelelő irányba, vagy jelzed nekik, ha várakozni kell valahol, hogy mikor tudnak tovább menni a következő állomásra a rendezvényen.

4) Teremőr/rendezvény helyszíni (belső) asszisztens
Ha képes vagy átlátni egy területet, képes vagy kedvesen nemet mondani egy látogatónak, ha olyan részre tévedne, ahol nem szabad tartózkodnia, ha tudsz az emberekkel kedvesen szót érteni arról, mit szabad, és mit nem, akkor ez a te posztod.
Mit kell itt csinálnod?
Egy hozzád rendelt helyszínt kell felügyelned. Ez azt jelenti, hogy nem engedsz olyan tárgyhoz/területhez látogatót, ami az ő számára tiltott zóna és figyeled, hogy a területeddel kapcsolatban minden rendben van-e, valamint, ha problémát látsz, jelzed a koordinátorodnak.

5) JOKER
Igen, ezt pont azt jelenti, amit gondolsz: bevethető vagy bármire a fent felsorolt feladatok közül, attól függően, hogy épp hol van rád a legnagyobb szükség.
Mit kell itt csinálnod?
A koordinátoroddal kell szoros együttműködésben lenni, és ahol ő azt érzi, hogy valakinek segíteni kell a társaid közül, oda be fog vetni téged, addig, ameddig pont a te segítségedre van szükség.